Veloptiek
Fietsenberg

Slijkstraat 10 - 3212 Pellenberg

VELOPTIEK

Beste bezoeker,


Zoals u misschien al dan niet reeds heeft vernomen, heeft Veloptiek zijn deuren gesloten op 14 oktober 2019.


Graag trachten wij bij Fietsenberg u verder te helpen met een gelijkwaardig aanbod en dit niet ver van de vroegere locatie van Veloptiek.


Bij Fietsenberg (Slijkstraat 10, 3212 Pellenberg) kan u terecht voor aankoop, herstel en onderhoud van fietsen en accessoires.


Tijdens de periode van de Corona crisis helpen wij u graag verder op afspraak.

Buiten de crisisperiode vindt u onze openingsuren hier terug: www.fietsenberg.be/openingsuren


Graag geven we u reeds een overzicht mee van de fietsenmerken die we u te bieden hebben:


 • Sensa Bikes

  https://www.sensabikes.com/
  Sensa is een Nederlandse fietsenfabrikant, die zich sedert meer dan 30 jaar vooral toespitst op de sportieve fietsenmarkt met zeer sterk geprijsde en kwalitatief hoogstaande racefietsen en mountainbikes. Daarnaast hebben ze ook een heel gamma aan stads- en trekkingfietsen.
  In hun aanbod hebben ze een kleine selectie elektrische fietsen. Slechts een 5-tal modellen maar ook stuk voor stuk topfietsen, weliswaar ook in het sportievere segment.
  Verder zijn de enorm sterke punten van Sensa, hun prijzen én hun service na verkoop!

 • Velo-de-Ville

  https://www.velo-de-ville.com/nl
  Sinds 2020 zijn we trotse verdeler van Velo-de-Ville. Een merk dat fietsen levert van topkwaliteit, met een super aangenaam rijgevoel en die ook nog eens volledig zelf kunnen samengesteld worden naar ieders wens. Velo-de-Ville werkt met de gerenomeerde motoren van Bosch, voor hun elektrische fietsen.

 • Husqvarna Bicycles
  https://www.husqvarna-bicycles.com/en-INT
  Een u zeker niet ongekende naam, los van de fietswereld en voor de fietsen vooral gericht op elektrische mountainbikes alsook elektrische stads- en trekkingfietsen van hoge kwaliteit, voorzien van Shimano aandrijving.
 • R-Raymon

  https://www.r-raymon-bikes.com/en-INT

  Eveneens gericht op de betere fietsen. Dit in de segmenten: mountainbike, race, gravel, kinderfietsen, stadsfietsen, trekkingfietsen, ... zowel elektrisch als niet elektrisch. R-Raymon werkt voor hun e-bikes met de zeer krachtige en betrouwbare motoren van Yamaha.
 • Krigori
  https://www.krigori.be 
  Krigori is een Belgische fietsenfabrikant, reeds meer dan 30 jaar actief met mooie fietsen in een aanbod dat vooral gericht is op de stadsfiets en minifiets/plooifiets.
  Voor de elektrische fietsen blijft Krigori trouw aan de krachtige, betrouwbare Bafang aandrijvingen.
 • Venturelli

  https://www.venturelli.be/
  Venturelli heeft een heel uitgebreid aanbod aan diverse soorten fietsen en kinderfietsen. Ze hebben gewone en elektrische fietsen in het gamma en werken vooral met Bosch voor de elektrische ondersteuning.

 • Raleigh

  http://www.descheemaeker.be/nl/elektrische-fiets/elektrische-fiets-raleigh
  Ook het gamma van Raleigh volgen wij graag omwille van hun mooie en degelijke fietsen met goede specificaties. Niet de goedkoopste, wel erg degelijk!
  Raleigh werkt met de aandrijflijnen van zowel Bosch alsook Impulse.

  In principe kunnen we alle fietsen en accessoires leveren van op de website van Descheemaeker, maar onze eigen voorkeur gaat uit naar het verdelen van Raleigh omwille van onze goede ervaringen ermee en tevens hebben we ook graag hun kinderfietsen in het aanbod.
 • Frappé

  https://frappecycles.eu/
  In sommige gevallen wil een fietser ook wat voor het oog, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit.
  Daarvoor werken wij graag met de mooie fietsen van Frappé. Zij gebruiken de aandrijflijnen van Shimano voor hun e-bikes.

 • Victoria
  Dit is een vreemde eend in de bijt. De fietsen van Victoria verkopen we niet, maar Fietsenberg is wel een volwaardig servicepunt voor het merk, waardoor we de volledige service kunnen bieden. Herstel, onderhoud, garanties: allemaal welkom!Indien u vragen heeft, contacteer ons dan gerust via volgende kanalen:


 • telefoon: 0474 920 732
 • WhatsApp: 0474 920 732
 • Messenger: via www.fb.me/fietsenberg
 • de chatbox rechtsonderaan op deze pagina